Безукорният Кевин де Бройне сам разкри с колко тежка контузия е играл срещу Италия


Безукорният Кевин де Бройне сам разкри с колко тежка контузия е играл срещу Италия
Снимка: Getty Images

5216 0

Може би най-добрият играч на Белгия Кевин де Бройне призна, че е играл с разкъсани връзки на глезена по време на 1/4-финала срещу Италия. Халфът на Манчестър Сити получи поредна контузия през тази календарна година, но въпреки това показа, че за него националният отбор е над всичко и започна като титуляр срещу "скуадра адзура":

"Лично за мен изминаха четири-пет странни седмици. Специално искам да благодаря на медицинския щаб. Беше чудо, че играх днес, защото определено имах травма на глезена - разкъсани връзки. Но заради отговорността играх за моята страна днес. Жалко, че не можах да направя повече", каза разочарования Де Бройне.

"Беше труден турнир за нас, получихме много контузии. Борихме се до края. Отборът на Италия беше по-добър от нас през първото полувреме, но през второто създадохме повече положения. Можехме да стигнем до 2:2, но не го направихме", добави още той.

"Загубихме срещу първокласен отбор. Ще се опитаме да спечелим следващия път на Световното първенство, но първо трябва да се възстановя физически. Имам твърде много контузии през последните няколко години. Винаги съм се опитвал да дам всичко за отбора", призна халфът на Белгия.

След като отстрани Белгия, Италия ще срещне Испания на 1/2-финала на Евро 2020! Защо испанците трябва да се притесняват от ТОЗИ отбор на "скуадрата", можете да научите тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички