Бербатов май си намери клуб, който ще му даде колосалните 5 милиона евро


Бербатов май си намери клуб, който ще му даде колосалните 5 милиона евро
Снимка: Getty Images/Guliver

7918 0

Димитър Бербатов все пак може и да си намери нов отбор през настоящия сезон. Оказва се, че във Виетнам са се сетили за българския нападател, след като изпълнителният директор на Хо Ши Мин Сити е казал пред местна медия, че отборът ще привлече  играч на Манчестър Юнайтед, който е ставал голмайстор на Висшата лига. Подготвената оферта пък е на стойност 5 милиона евро, и то само до края на сезона в Лигата.

Това е един от най-богатите клубове в Азия, като Ле Конг Винг е цитиран от 23US.com.vn. Самият сайт предполага, че споменатият играч е именно Димитър Бербатов, тъй като в момента той е свободен агент и влиза в профила, описан от директора.

Очакванията са преговорите да бъдат проведени до края на настоящата седмица. Във Виетнам са убедени, че не става дума за Уейн Рууни, който въпреки че е на 35 години, е далеч по-заинтригуван от това да остане във Висшата лига, или да замине за САЩ.

Бербатов до последно се надяваше да си уреди трансфер в Англия, но заради липсата на игрова практика такъв не беше осъществен през зимата. Той може да използва възможността, открила се във Виетнам, за да добави една солидна сума към банковата си сметка, както и да докаже, че все още се намира в отлична спортна форма.

Витнамското първенство продължава до края на ноември тази година, а Хо Ши Мин Сити иска да спори за първото място. В момента обаче той се намира във втората половина на класирането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички