Белингам спаси Англия в последния миг на "Уембли", Белгия опитоми "трите лъва", но ги изпусна (ВИДЕО)


Белингам спаси Англия в последния миг на "Уембли", Белгия опитоми "трите лъва", но ги изпусна (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1521 0

Англия записа трети пореден мач без успех. "Трите лъва" отново се препънаха на собствен терен. Възтпитаниците на Гарет Саутгейт измъкнаха измъчено реми в приятелска среща на Белгия с 2:2 само дни, след като загубиха от Бразилия с 0:1 у дома.

Първи в двубоя удари тимът, воден от Доменико Тедеско. Юри Тилеманс се разписа 11 минути след първия съдийски сигнал. В 15-ата минута всичко започна отначало, след като Айвън Тони бе точен от дузпа. В 36-ата обаче отново Тилеманс попадна под светлините на прожекторите. 

Белгия победи Англия с 2;1 като гост в приятелски мач

Как се разви двубоят?

Белгия откри резултата още в 11-тата минута на мача. Джордан Пикфорд допусна сериозна неточност, подаравяйки топката на Онана. Играчът на гостите мигновено я отпрати към Тилеманс, който с прецизен шут реализира.

Само 4 минути по-късно обаче домакините възстановиха паритета. "Трите лъва" получиха право да изпълнят дузпа. Зад бялата точка застана Айвън Тони, който не сгреши. Това бе дебютното попадение на аса с националния отбор.

В герой за Белгия в 36-ата минута отново се превърна Тилеманс. Звездата на Астън Вила получи брилянтно центриране с външен фалц от отнелия топката на Луис Дънк Ромелу Лукаку. Нападателят плонжира и по красив начин изведе своя тим напред.

В последния възможен момент Джуд Белингам спаси Англия от ново поражение. От трудна позиция Джеймс Мадисън успя да намери намиращия се в пеналтерията полузащитник. Асът на Реал Мадрид отигра положението по най-добрия начин, правейки 2:2 в 95-ата минута.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички