Белгийски политик: Азар е просто тлъст човек, надебелял заради парите


Белгийски политик: Азар е просто тлъст човек, надебелял заради парите
Снимка: Guliver/GettyImages

1654 0

Белгийският политик Жан-Мари Дедекер, който е бивш член на Камарата на представителите на Белгия, се изказа доста негативно за един от лидерите на националния отбор на страната и футболист на Реал Мадрид Еден Азар.

"Хората постоянно хленчат за Азар, но това е просто един тлъст човек, който надебеля заради парите и системата. Все още виждам ка го сменят в мача на Белгия, а той напуска стадиона и яде хамбургер. За мен това вече не е спортист. И все пак такъв човек попада в заглавията на вестниците всеки ден", заяви Дедекер, цитиран от sportmagazine.knack.be.

"Белгия няма да постигне успех в Катар. Няколко от футболистите вече са близо до завършване на кариерата. Дори Де Бройне трябва да се бори за мястото си на терена. Същото може да се каже и за Лукаку и Мертенс. Това е застаряващо поколение.

И Мартинес, този треньор-джентълмен, също върви към завършване работата с националния отбор на Белгия. Видимо е колко уморен е той психологически. Надявам се да греша, но вече не вярвам в белгийския отбор", каза още политикът, който е бивш джудист. Въпреки тези думи Азар пак е свързван с трансфер в топклуб. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички