Бекъм за Ибрахимович: Той е звяр с огромна самоувереност


Бекъм за Ибрахимович: Той е звяр с огромна самоувереност
Снимка: Getty Images/Guliver

2501 0

Легендата в английския футбол Дейвид Бекъм обяви, че ще бъде много щастлив, ако успее да види "родения победител" Златан Ибрахимович да играе в САЩ, пише The Guardian.

Бившият английски национал, който създава отбор и стадион в Маями, иска да вземе в тима си шведската звезда. Тимът на Бекъм ще се състезава в Мейджър Лийг Сокър.

„Ако Ибрахимович все още е активен футболист след около три години, след това ще искам да го взема. Той е един великолепен физически здрав образец. Кой не би искал човек, готов да убива в името да побеждава“, коментира Дейвид Бекъм.

Двамата играеха заедно с екипа на френския ПСЖ, преди Бекъм да обяви, че се оттегля от футбола.

„Играл съм заедно с най-добрите в света, както и срещу най-добрите. Искам да уточня, че никога не съм срещал някой, който се е влагал еднакво сериозно по време на тренировките и по време на мачовете. Когато пристигнах в Париж, знаех, че той е несравним талант като футболист. Той е роден победител“, допълни Дейвид Бекъм.

"Той е звяр с огромна самоувереност и съм един от най-големите му почитатели", завърши Бекъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички