Барселона вече не е фаворит за привличането на Де Лихт


Барселона вече не е фаворит за привличането на Де Лихт
Снимка: Getty Images/Guliver

4618 0

Защитникът и капитан на Аякс Матейс де Лихт може да продължи кариерата си във Франция, съобщи ESPN. Според изданието, Пари Сен Жермен  вече се явява фаворит в борбата за 19-годишния футболист.

Бившият спортен директор на парижани Леонардо, който в скоро време ще се върне в парижкия клуб след няколко години работа в Милан, активно контактува с агента на играча Мино Райола. В лагера на френския шампион са уверени, че ще привлекат Де Лихт, въпреки конкуренцията от страна на Барселона, Манчестър Юнайтед и Ювентус. Каталунците доскоро бяха определяни за фаворити, но вече не е така.

Самият футболист, както и агента му, са сигурни, че трансфер в ПСЖ ще бъде добра стъпка от спортна гледна точка, тъй като на Де Лихт му предлагат място в основния състав. Той е в Аякс от 2016 г. и този сезон помогна на отбора да стане победител в холандското първенство и да стигне до полуфиналите на Шампионска лига.

Барселона вече привлече друг талант от Аякс - Френки де Йонг. Какво сподели той след трансфера си и за какво е нетърпелив - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички