Арестуваха българин в Испания - изнудвал директор на Севиля? (ВИДЕО)


Арестуваха българин в Испания - изнудвал директор на Севиля? (ВИДЕО)
Снимка: iStock

1533 0

Органите на реда в Испания са задържали Иво "Ел Булгаро", който се смята за лидер на българската мафия, наричаща се "Ромпекостияс" (б.р. - "Трошачи на кости"), и е сочен за един от най-опасните престъпници в страната, според телевизия "Telecinco".

Изнудване на човек от Севиля

Българинът е обвинен в опит за изнудване на един от директорите на елитния футболен клуб Севиля. Твърди се, че е поискал от него 500 000 евро!

Иво "Ел Булгаро" е бил задържан от полицията в къща в един от кварталите на столицата Мадрид. Сумата от половин милион е била поискана заради натрупан дълг от "бяло-червените", които отказали да отидат на турне в Мексико.

Изнудвачите твърдели, че говорят от името на мексикански картел, а самият случай датира от 2019-а година. Главните подозрения падат именно върху българина, но той не е единственият арестуван - има и още четирима, сред които един адвокат.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Сегашният "Рамон Санчес Писхуан" отива в историята - ето как ще изглежда новият стадион на Севиля! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички