Анте Будимир разкри, че хърватите са стигнали до бой на тренировка преди мача с Испания


Анте Будимир разкри, че хърватите са стигнали до бой на тренировка преди мача с Испания
Снимка: Getty Images/Guliver

9083 0

Хърватските футболисти горят от нетърпение да излязат за 1/8-финалната битка срещу Испания на Евро 2020. Емоциите в лагера на "шахматистите" са толкова силни, че дори се е стигнало до бой на една от последните тренировки на тима!

Това разкри пред испанския вестник "Marca" Анте Будимир, който дълги години игра в Майорка, а сега е футболист на Осасуна:

"Добре съм, отборът също. Виждам съотборниците си много концентрирани и със силно желание мачът вече да започва. Сбихме се на тренировката онзи ден. Мисля, че това е добър сигнал. Защото, ако по време на заниманията се хвърляме здраво за всяка топка, има битка по целия терен, то представете си какво ще стане, когато дойде мачът. Това е добър знак", заяви Будимир.

"Предполагам, че в понеделник по време на мача ще бъдем същите тези биткаджии, каквито сме и на тренировките. Това ми дава спокойствие. На тренировките сме разделени на групи, имаме си наш, вътрешен турнир и всички отбори искат да спечелят. По някое време наистина става горещо", добави още нападателят на Хърватия.

А ето и какво сподели треньорът на Испания Луис Енрике преди срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички