Луис Енрике призова полицията да се намеси за тежкото престъпление срещу Алваро Мората


Луис Енрике призова полицията да се намеси за тежкото престъпление срещу Алваро Мората
Снимка: Getty Images

2476 0

Старши треньорът на Испания Луис Енрике заяви преди 1/8-финала срещу Хърватия, че толкова много харесва състава си, че би искал да пусне в игра всеки един от наличните 24 футболисти: (научете тук къде може да гледате този мач!)

"Толкова много ми харесва състава, че бих могъл да пусна всеки един от 24-мата футболисти. Всеки един от тях ми дава гаранции, че ще успеем да играем на четвъртфинал. Всички могат да са титуляри и го казвам с пълна искреност. Педри? Фактите говорят много по-добре от думите. Той е уникален и напълно различен от останалите. Срамежлив е, но на терена е свеж", каза треньорът на испанците.

"Нищо не се промени в мача срещу Словакия, имахме същите положения и срещу Швеция и Полша. Все пак този толкова убедителен резултат ти дава по-голямо самочувствие, което е много добре за отбора. Съперниците се затварят, когато играят срещу Испания, затова очаквам и Хърватия да го направят. Не знам дали ще се класираме за четвъртфиналите, но нямам съмнения в моя тим. Имам същата вяра, както преди началото на шампионата. Никой друг отбор не ни е изненадал. Мислех, че ще станем първи в нашата група, но футболът е резултати. По отношение на настроението и отдадеността обаче ние сме топ", добави уверено Енрике.

"Не бива нито един от съперниковите играчи да докосва топката и особено Лука Модрич и Матео Ковачич, които носят тежестта на играта. Трябва да владеем топката възможно най-много. Ще давам оценки след края на турнира. Когато той приключи, ще видим докъде сме стигнали. Искаме да спечелим всички мачове, но сега работим върху следващия такъв".

Старши треньорът говори и за Алваро Мората, който наскоро се оплака, че получава не само критики, но и заплахи заради играта си:

"Заплахите към семейството на Алваро Мората? Не приемам информация по време на Европейското първенство. Ситуацията обаче е толкова сериозна, че трябва полицията да се заеме с нея, защото това е тежко престъпление. Заплахите към роднините на Мората са престъпление и се надявам това да бъде коригирано", заяви Луис Енрике на пресконференция преди мача с Хърватия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички