Английските фенове нападнаха българското посолство след финала - по погрешка


Английските фенове нападнаха българското посолство след финала - по погрешка
Снимка: Getty Images

26054 0

Феновете на Англия са направили чутовен гаф, след като националният им отбор загуби финала на Европейското първенство по футбол 2020 срещу Италия. Те са искали да излеят гнева си от поражението върху италианското посолство в Лондон, сваляйки неговото знаме.

Оказва се обаче, че посолството, претърпяло атаката, е било българското. Известно е, че нашето и италианското знаме имат еднакви цветове, но подредени в различна последователност.

Както се знае, "трите лъва" загубиха финала след изпълнение на дузпи. След мача английските фенове устроиха бунтове из цялата страна. Привържениците, които бяха на "Уембли", нанесоха поражения на почти всичко, което бе около стадиона.

Наскоро пък фенове в Манчестър увредиха графитите на Маркъс Рашфорд, който не реализира своята дузпа срещу Италия. Те "украсиха" рисунката на футболиста на стена в града с обиди. Междувременно, петиция с желание да изхвърлят Англия от Мондиал 2022 тръгна от...Острова

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички