Английската футболна асоциация изпраща специална молба заради Мейсън Маунт и Бен Чилуел


Английската футболна асоциация изпраща специална молба заради Мейсън Маунт и Бен Чилуел
Снимка: Getty Images

1030 0

Футболистите на "Трите лъва" Мейсън Маунт и Бен Чилуел бяха принудени да се поставят в самоизолация, след като имаха контакт с играча на Шотландия Били Гилмор, който впоследствие даде положителна проба за коронавирус.

На този етап двамата не могат да тренират със съотборниците си, а в идния вторник (29 юни) Англия ще се изправи срещу Германия на 1/8-финалите на Евро 2020.

Именно затова ФА (футболна асоциация на Англия) ще поиска от Департамента по обществено здраве на Великобритания да разреши на Маунт и Чилуел да тренират на базата на отбора, дори и да трябва да спазват дистанция от своите съотборници!

По правилник, самоизолацията на халфа и защитника на Челси изтича в понеделник, ден преди мача с Бундестима, но те няма да са тренирали в продължение на дни, а Гарет Саутгейт разчита изключително много на тези футболисти и най-вече - на Мейсън Маунт, който изигра по 90 минути в мачовете срещу Хърватия и Шотландия.

А какво биха направили играчите на "Трите лъва" ако спечелят Европейското първенство по футбол - научете тук!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички