Англия - Германия по ТВ: Къде да гледаме мач №1 на Европейското първенство по футбол?


Англия - Германия по ТВ: Къде да гледаме мач №1 на Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

11048 0

Време е за един от най-интригуващите осминафинални сблъсъци на Европейското първенство по футбол. А, погледнато откъм традицииите и целите на двете страни в този спорт, двубоят може спокойно да бъде определен и като най-зрелищния от тази фаза в състезанието. Остава единствено това да се потвърди и на терена.

Разбира се, става въпрос за дербито между Англия и Германия. И двете страни не се намират в най-доброто си състояние и изпитват проблеми, но разполагат с достатъчно звездни футболисти, които да направят промяната в целия тим или да поведат състава чрез индивидуална проява.

В групите Англия далеч не впечатли, но въпреки това си спечели първото място, докато Германия бе близо до сензационно отпадане, след като губеше в резултата от Унгария, но в крайна сметка на два пъти изравни и стигна до точката, която гарантира на Бундестима второто място в групата.

Двубоят между Англия и Германия е днес, вторник, 29 юни, като ще стартира в 19:00 часа българско време и ще се проведе на митичния "Уембли" в Лондон, което ще е сериозно предимство за "трите лъва". Срещата ще бъде излъчена пряко по Диема и Диема спорт 2, като ще можете да следите нея и всички останали от Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

А за да сте наясно за всички срещи и техния график на провеждане (както и телевизия, която ще излъчва) - вижте пълната ТВ програма на Европейското първенство по футбол.

Ето и пълната ТВ програма на мачовете от осминафиналите на Евро 2020!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички