Андрей Гълъбинов остава в Реджина, ясно е кога се завръща в игра


Андрей Гълъбинов остава в Реджина, ясно е кога се завръща в игра
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1291 0

Българският национал Андрей Гълъбинов ще остане в Реджина поне до края на сезона. Това обяви спортният директор на тима Масибо Таиби, който обясни, че българинът се възстановява добре след тежката контузия. Лятото на миналата година Гълъбинов скъса ахилесово сухожилие на десния крак на тренировка при падане на земята след двубой за висока топка и от тогава е извън игра.

"Възстановяването му върви добре. Той остава в Реджина и може да бъде нашето януарско попълнение", заяви Таиби, като отборът ще се бори за директна промоция в Серия А за предстоящия сезон. Нападателят претърпя операция есента, но вече поднови занимания с отбора си и се очаква да е готов за игра в края на месеца.

Припомняме, че родният национал е бил пред трансфер в Авелино, но травмата е провалила сделката. Дали все още отборът има интерес към нападателя не е ясно. Веднъж той вече игра за същия тим през сезон 2013/14. Тогава той записа 39 мача и се отчете 15 гола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички