Андре Онана се скарал жестоко със Самуел Ето'о заради решение на селекционера на Камерун


Андре Онана се скарал жестоко със Самуел Ето'о заради решение на селекционера на Камерун
Снимка: GettyImages

3208 0

Андре Онана е имал "яростен сблъсък" с шефове на камерунската федерация, след като е разбрал, че няма да играе в решаващия сблъсък за Купата на африканските нации срещу Гамбия.  Вратарят на Манчестър Юнайтед е в труден период, откакто пристигна на "Олд Трафорд" през лятото. Все още има неубедителни изяви и не може да "наследи" Давид Де Хеа, както се искаше на всички фенове на "червените дяволи".

Грешките му в сблъсъците от Шампионска лига срещу Байерн Мюнхен и Галатасарай доведоха до елиминирането на Юнайтед в груповата фаза за първи път от 2005 г. 27-годишният играч не успя да се установи във Висшата лига, като в момента Юнайтед е осми и е на 11 точки от топ 4.

Онана се надяваше, че двубоите с националния отбор ще променят формата му.  Той пропусна първия мач на Камерун от турнира, равенство 1:1 с Гвинея, за да остане в Англия за мача с Тотнъм.

Още: Манчестър Юнайтед платил 100 000 евро за частния полет на Онана до Кот д'Ивоар

Онана в лют спор с Ето'о заради титулярно място

Онане е очаквал да подобри формата си с Камерун

Юнайтед постигна споразумение с камерунската ФА да задържи Онана в Англия по-дълго от други африкански играчи. . Онана стартира срещу Сенегал при загуба с 3:1, което остави Камерун на ръба на елиминацията.

Той беше поставен на пейката за последния им мач срещу Гамбия, а неговият братовчед, вратарят на Ним Фабрис Ондоа, беше върнат в стартовите 11. Камерун спечели този мач с 3:2 и се класира за осминафиналите.

Sport News Africa информира, че Онана е бил замесен в яростен спор със Самуел Ето'о, президент на ФА на Камерун, след като чул за решението на мениджъра Ригоберт Сонг. Онана и Ето'о, които някога бяха близки, се скараха на Световното първенство през 2022 г. в Катар.  Това доведе до временно оттегляне от националния отбор. А от Юнайтед платиха 79 000 паунда, за да го откарат с частен самолет до състезанието в Кот д'Ивоар.

Още: Андре Онана предпочете Манчестър Юнайтед - Тотнъм пред мач на Камерун

 

Астън Вила направи за смях Манчестър Юнайтед и Онана с гол от тъчлинията (ВИДЕО)

Андре Онана: Бях избран за най-добрия в Шампионска лига, как сега съм най-лошият вратар?

В навечерието на Ливърпул - Манчестър Юнайтед: Алисон се застъпи за Онана

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички