Манчестър Юнайтед платил 100 000 евро за частния полет на Онана до Кот д'Ивоар


Манчестър Юнайтед платил 100 000 евро за частния полет на Онана до Кот д'Ивоар
Снимка: GettyImages

8994 0

Английската преса излезе с подробности около последния шампионатен двубой на Манчестър Юнайтед до този момент. Става въпрос за равенството с Тотнъм преди близо седмица (2:2). То бе в навечерието на Купата на африканските нации и повечето национали вече бяха със селекциите си. 

Африканецът рискува да закъснее за Камерун

По-различният случай

Не такава беше ситуацията с един от лидерите на Камерун - Андре Онана, за който "червените дяволи" държаха да остане с клубните си съотборници до последния възможен момент и да пази срещу "шпорите". 

Оказва се, че това е струвало скъпо на ръководителите, които след това се е наложило да му платят частния полет до Кот д'Ивоар. От The Athletic съобщават, че "червените дяволи" са платили между $12 000 и $20 000 на час от полета, така че пътуването на Онана възлиза на минимум 100 000 долара. 

В крайна сметка самолетът не успя да кацне на плануваното летище, стражът не беше на разположение за първия двубой на Камерун, а селекцията не успя да спечели срещу Гвинея (1:1). След това тимът отстъпи от Сенегал с 1:3 и тепърва ще стане ясно каква ще е реакцията срещу Андре Онана. 

Вижте кой ръководител ще вземат на "Олд Трафорд" от Манчестър Сити!

ОЩЕФеновете настръхнаха: Тен Хаг пак се огледа в Аякс в търсене на попълнения в Юнайтед

Треньор в Юнайтед нито веднъж не се е видял с Кристиано Роналдо: Бях твърде зает да помагам на младите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички