Алън Пардю удари шампиона на Гърция в дебюта си за Арис и "уволни" треньора му (ВИДЕО)


Алън Пардю удари шампиона на Гърция в дебюта си за Арис и "уволни" треньора му (ВИДЕО)
Снимка: LAP.bg

5237 0

Бившият наставник на ЦСКА Алън Пардю дебютира по чудесен начин начело на Арис, побеждавайки миналогодишния шампион Олимпиакос с 2:1 в мач от 5-ия кръг на гръцката Супер Лига!

Домакините не започнаха добре срещата и грандът от Пирея поведе с 1:0 в 15-ата минута, когато Йоргос Масурас завърши перфектна атака с едно докосване. 

Арис стигна до пълния обрат в рамките на четири минути - между 76-ата и 80-ата. Първо Даниел Манчини бе изведен зад отбраната на "червено-белите", преодоля излезлия напред вратар и се разписа на празна врата за 1:1. Малко след това Луис Палма засече успоредно на голлинията подаване и прати в екстаз феновете в Солун. 

Този развой на събитията накара ръководството на Олимпиакос да уволни треньора си Карлос Корберан след последния съдийски сигнал. Тимът няма победа от 4 мача, губейки и двете си срещи от груповата фаза на Лига Европа (1:2 от Нант и 0:3 от Фрайбург).

*Арис е на трето място във временното класиране с актив от 10 точки. Шампионите от сезон 2021/22 в момента са шести с 8 пункта. Лидер е Панатинайкос със 100-процентов актив - 5 победи от 5 мача.

Ето и репортаж от Арис 2:1 Олимпиакос:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички