Ал Насър счупи "каръка": Кристиано Роналдо поведе отбора към победа (ВИДЕО)


Ал Насър счупи "каръка": Кристиано Роналдо поведе отбора към победа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3571 0

Ал Насър постигна 17-тия си успех от началото на настоящия сезон в Саудитската професионална лига, след като се наложи с 4:0 над Ал Раид в среща от 25-тия кръг на надпреварата. 

В герои за домакините се превърнаха Кристиано Роналдо и Абдулрахман Гариб, съответно в 4-тата и 55-тата минута на двубоя. А с по един гол се отчетоха и Маран и Ал Сулайхим в рамките на 5-минутното добавено време.

Попаденията доближиха "соколите" на 3 точки от върха, но с условието, че първият Ал Итихад има една изиграна среща по-малко.

Това е първи успех за тима на португалската легенда в рамките на 24 дена, след като междувременно записа нулево реми с Ал Файха, загуби с 0:2 дербито с Ал Хилал, а преди броени дни отпадна от Саудитката Купа на Краля от тоталния аутсайдер в лицето на Ал Уехда с 0:1.

Именно и в последния успех, датиращ от 4-ти април над Ал Адал с 5:0, за последно Кристиано Роналдо се разписа или асистира - вкара 2 от попаденията. Следващият двубой за местния гранд е домакинство след 10 дни на Ал Халеей. 

Следете всичко най-интересно около Ал Насър със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички