Ал Хилал - Ал Насър по ТВ: Къде да гледаме Роналдо в дуел на тимове с общо 45 мача без загуба?


Ал Хилал - Ал Насър по ТВ: Къде да гледаме Роналдо в дуел на тимове с общо 45 мача без загуба?
Снимка: Getty Images

2789 0

Ако Кристиано Роналдо иска да стане шампион в Саудитската професионална лига, то неговият отбор ще трябва да вземе нещата в свои ръце. Непобеден лидер след 14 кръга е Ал Хилал с 38 точки, а Ал Насър на португалеца е втори с четири пасив.

И двата отбора са в топ форма, като се забелязва любопитно съвпадение - те са спечелили по 11 мача от последните си 12 в първенството на Саудитска Арабия. В другия случаи и двата тима са завършвали при равенства в срещите си.

Това обаче е нищо в сравнение със сериите им във всички турнири. Ал Хилал е в поредица от 13 поредни победи, както и общо 25 мача без загуба (в това число влиза и поражението във финала на Купата на арабските клубни шампиони - именно от Ал Насър, тъй като то дойде в продълженията, а в редовното време приключиха при равенство).

От другата страна пък е Ал Насър, който е в серия от цели 20 сблъсъка, в които не познава вкуса на поражението. Кристиано Роналдо бе под въпрос за срещата, но се очаква да вземе участие и да получи шанс да увеличи преднината си при голмайсторите.

Той е лидер по този показател в Саудитската професионална лига, където се е разписал 15 пъти през кампанията. Втори е Александър Митрович с 11, а трети е неговият съотборник Малком с 9.

Къде да гледаме Ал Хилал срещу Ал Насър в мач за титлата?

Двата отбора се изправят един срещу друг днес (01.12) в 20:00 часа българско време. Срещата ще бъде излъчена пряко по "Макс спорт 2", като ще можете да я следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички