Ал-Фатех - Ал Насър по ТВ: Къде да гледаме Кристиано Роналдо и компания в търсене на първа победа?


Ал-Фатех - Ал Насър по ТВ: Къде да гледаме Кристиано Роналдо и компания в търсене на първа победа?
Снимка: Getty Images

6566 0

Кристиано Роналдо и Ал Насър ще се опитат да спечелят първия си мач за сезона след няколко разочароващи резултата. Техен съперник ще е Ал-Фатех в третия кръг от саудитската лига, а двубоят е от 21 часа.

Роналдо и компания в търсене на първа победа

Ал-Фатех започна кампанията си в Саудитската професионална лига позитивно. От двата мача, които изиграха досега, те спечелиха един и в един завършиха наравно. Следващият им мач може да бъде най-големият тест досега, тъй като ще се изправят срещу Роналдо и компания. Те подписаха с нови играчи с известен опит във футбола преди началото на сезона, но в Ал-Фатех няма популярна звезда.

Ал Насър беше много близо до спечелването на титлата в лигата миналия сезон, но започнаха сезона си с две поражения в последователни мачове. Въпреки всички нови попълнения този сезон, те успяха да отбележат само един гол и допуснаха четири гола в два мача.

Клубът още един португалец, Отавио, той игра заедно с Роналдо на Световното първенство. А надеждата на тима е, че може да се печелившо голово дуо. Срещата Ал-Фатех - Ал Насър ще може да наблюдавате пряко в ефира на Макс Спорт 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички