Агентът на Роналдо с тежки думи срещу Лео Меси и Златната топка


Агентът на Роналдо с тежки думи срещу Лео Меси и Златната топка
Снимка: Guliver/GettyImages

9556 0

Агентът на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш изрази мнение, че звездата на Барселона Лионел Меси незаслужено е получил "Златната топка" за 2019 година. Според известния агент, неговият клиент е най-добрият футболист в световния футбол.

"Роналдо е най-добрият играч в световния футбол. Преди него Португалия не бе спечелила нищо, а заедно с него стана европейски шампион и победи в Лигата на нациите на УЕФА. Той промени световния футбол. Преди, когато някой споменеше Португалия, всички си мислеха за една малка страна, но Кристиано промени това", заяви агентът, цитиран от "Football Italia".

"Мисля, че през следващата година Роналдо ще достигне границата от 110 гола за португалския национален отбор. Вярвам, че той ще спечели "Златната топка". Несправедливо е, че Меси спечели наградата тази година. Роналдо спечели Лигата на нациите на УЕФА. Но такъв е животът. Мисля, че ако той още играеше за Реал Мадрид, щеше да спечели наградата. Роналдо е шампион и знае какво да направи, за да спечели през 2020 година", допълни Мендеш. А как е реагирал Меси, научавайки, че печели ценната награда, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички