От "Франс Футбол" разкриха как Меси е реагирал на новината, че печели "Златната топка"

Мениджърът на "Франс Футбол" Паскал Ферер разкри как е реагирал нападателят на Барселона Лионел Меси, когато е научил, че печели "Златната топка" за 2019 година. Аржентинецът спечели най-ценното индивидуално отличие във футбола, след като изпревари с едва 7 точки Върджил ван Дайк от Ливърпул.

Ферер заяви, че звездата на каталунците много силно е искал да спечели наградата, въпреки че преди церемонията няколко пъти обяви, че индивидуалните награди нямат голямо значение за него.

Майката на Меси: Мислехме, че петата му "Златна топка" ще е последна

Селия Мария Кучитини, майката на Лионел Меси, заяви, че нейният син не е очаквал, че ще спечели "Златната топка" за 2019 година. Именно това обач...

"Обадих се на Меси и проведохме нормален разговор. Казах му, че имам новини за него, а той каза, че е прочел слуховете. Казах му, че това не са слухове и че той печели "Златната топка". Меси каза: "О, наистина? Наистина ли?". Той беше щастлив, копнееше за това", заяви журналистът, цитиран от вестник "Спорт". А какво каза за индивидуалните награди аржентинецът наскоро вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!