Венгер: Ще се завърна, но няма да е скоро


Венгер: Ще се завърна, но няма да е скоро
Снимка: Getty Images/Guliver

5119 0

Легендарният мениджър на Арсенал Арсен Венгер все още не е готов да се завърне към професията след едногодишна почивка. 69-годишният французин напусна лондончани през миналото лято след 22 години в клуба. Тогава той твърдеше, че не се нуждае от особена почивка и иска да се завърне още в началото на новата година, но изглежда е премислил. В последните дни името му се свърза с мениджърския пост в Нюкасъл, но той се разграничи от това.

На въпроса дали ще се завърне към професията за началото на новия сезон, Венгер заяви: „Не, не и в близко бъдеще. Не съм готов да се върна. Преди си мислех, че ще се завърна за началото на нови сезон, но в момента не мисля така. Не мога да ви кажа, че след два-три дни ще се върна. Малко се дистанцирах и това ми харесва. 35 години работих без прекъсване, така че мисля, че заслужавам малко почивка", заяви французинът.

Той допълни, че когато е готов, би му харесало да пробва различно предизвикателство, но не изключи и завръщане във Висшата лига. „Бих предпочел да пробвам в друга държава и друг клуб, но за мен ще бъде трудно. Прекарах толкова много години на едно място. Но защо не? Нуждая се от още известно време и може би тогава ще взема решение за бъдещето си", завърши специалистът.

А кой пък е 18-годишният футболист, за когото от Арсенал са готови да дадат 30 млн. евро - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички