Ван де Бек разочарова феновете на Реал: Може да си остана в Аякс


Ван де Бек разочарова феновете на Реал: Може да си остана в Аякс
Снимка: Getty Images/Guliver

2316 0

Спряганият за ново попълнение на Реал Мадрид - Дони ван де Бек, сподели, че има немалка вероятност да си остане в Аякс. Думите му няма как да бъдат приети добре от феновете на "белия балет", след като се разбра, че другият желан играч - Пол Погба, едва ли ще акостира на "Сантиаго Бернабеу". По този начин, в Реал рискуват да не успеят да привлекат качествен полузащитник през оставащото време до затварянето на трансферния прозорец.

"Нищо не е сигурно още, но шансът да остава в Аякс и през следващия сезон е доста добър. Каквото и да се случи - и Аякс, и Реал Мадрид са фантастични клубове. Не мога да се оплаквам" - сподели Дони ван де Бек след сблъсъка срещу ПАОК.

Припомняме, че вчера холандският шампион надделя с 3:2 над гръцкия отбор и с общ резултат от 5:4 си уреди участие в плейофната фаза за влизане в групите на ШЛ. Преди време, пък, треньорът на Аякс - Ерик тен Хаг, засили спекулациите около бъдещето на Ван де Бек, заявявайки, че бъдещето на играча му не е никак сигурно. Вижте повече в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички