Трансферни новини и слухове от последните 24 часа


Трансферни новини и слухове от последните 24 часа
Снимка: Getty Images/Guliver

7571 0

Продължаваме да следим в развитие най-интересните новини и слухове около трансферния прозорец. Ежедневно излиза информация за желанията на дадени клубове и играчи. И ако някои от тях са очаквани, то други са повече от изненадващи:

Рано тази сутрин се спомена за възможен трансфер на Пиер-Емерик Обамеянг в Манчестър Юнайтед. Това направи гост в изданието talkSPORT, като се позовава на вътрешна информация от клуба. Той допълва още, че "червените дяволи" вече са подготвили своята оферта от 70 милиона паунда (78,4 милиона евро), която ще предложат на Арсенал.

Жоржиньо може да последва Маурицио Сари отново, само година след като премина в Челси - това призна неговият агент Жоао Сантош. Той разкри, че миналото му в Наполи не би било проблем,  тъй като е професионалист. Все пак обаче Сантош допълни, че клиентът му се чувства щастлив в лондонския тим и че не е задължително да преминава в Ювентус.

Daily Record докладва, че Манчестър Юнайтед се готви да подобри трансферния рекорд за краен защитник. От клуба ще предложат 55 милиона паунда (61,5 милиона евро) за десния бек на Кристъл Палас Аарън-Уан Бисака

Лейтън Бейнс подписа нов едногодишен договор с тима на Евертън. Това ще бъде 13-ти сезон за англичанина в отбора на "карамелите". За този период той е записал 411 мача, в които е реализирал 38 гола.

Маурицио Сари вече е изявил някои желания относно селекцията в новия си клуб - Ювентус. "Calciomercato" съобщава, че италианският специалист държи на всяка цена да задържи младата надежда Мойс Кийн при "бианконерите". Тийнейджърът се превърна в първия футболист от топ 5-те първенства, роден през 21-ви век, който прави дебют в Шампионската лига. Освен това се отчете с добри игри през сезона, като за 17-те мача, в които взе участие, се разписа 7 пъти.

Интер и Манчестър Юнайтед постигнаха договорка за трансфера на белгийския нападател Ромелу Лукаку. За повече информация прочетете в тази статия на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички