Синът на Илия Груев подписа договор с отбор от Бундеслигата


Синът на Илия Груев подписа договор с отбор от Бундеслигата
Снимка: Twitter: Werder Bremen

4053 0

Синът на родния футболен треньор Илия Груев – Илия Груев-младши подписа официално своя първи професионален договор и то с отбор от Бундеслигата - Вердер Бремен.

Илия Груев-младши премина в академията на Вердер през 2015 година от тази на Рот-Вайс Ерфурт. За „бременските музиканти” той играл на нива U15 и U17. В А-джуниър Бундеслигата той има 16 мача като капитан за U19 отбора и 2 гола.

"Илия разполага с огромен потенциал и се разви много през последните години. Той е играч със завиден футболен интелект, а фактът, че е капитан на отбора до 19 години, значи, че поема голяма отговорност. Ние сме уверени, че той може да направи скока в нашия отбор за Бундеслигата”, коментира Бауман.

"Аз съм много доволен, че подписах своя първи професионален договор именно тук. Вердер винаги ме е подкрепял в развитието ми през последните години и съм доволен, че ще направя следващите стъпки тук. Контрактът е вот на доверие към мен и бих искал да се препоръчам с добри представяния, които да ми помогнат за Бундеслигата”, коментира младият халф.

Преди няколко месеца пък Илия Груев бе свързван със завръщане в Левски - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички