Левски вече води преговори и за нов спортен директор?


Левски вече води преговори и за нов спортен директор?

2211 0

След като стана ясно, че Левски ще има нов изпълнителен директор в лицето на Павел Колев, то "сините" може да се сдобият и с нов спортен директор.

От ръководството на Левски вече са се свързали със своя избор на този пост. Това е доскорошният треньор на германския Дуисбург и бивш играч на "сините" Илия Груев, твърди "Блиц".

Двете страни вече са провели разговори, а целта на Левски е Груев да започне работа от 1 януари 2019 година. Тогава ще се осъществят и другите рокади в ръководството на "сините". Павел Колев ще стане изпълнителен директор, а досегашният такъв - Красимир Иванов, ще заеме позицията финансов директор.

Илия Груев изгради име в Германия и е сред най-добрите млади български специалисти. На ”Герена” веднага са решили да се възползват от това, че Груев е без отбор в момента, а и е наясно как се работи по стандартите на силна футболна нация като Германия. Според информацията преди това от клуба са се опитали да убедят и Кирил Вангелов за този пост, но той е отказал.

Кой ще е новият силен човек в клуба - Павел Колев и защо назначаването му в Левски е силен ход - прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички