Роналдо: Не изключвам да участвам на Мондиал 2022

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо заяви докога мисли да играе за националния отбор на Португалия. 34-годишният нападател призна, че е много възможно да участва и на Световното първенство в Катар, което е след 3 години. Тогава той ще бъде на 37 навършени години.

"Докато имам сили и мотивация, винаги ще бъда готов да откликна на повиквателна от отбора. Ще напусна националния тим, само ако те вече не искат да ме канят. Световното първенство в Катар? Не го изключвам. Мисля, че в този момент ще бъда близо до отбора", заяви звездата, цитиран от AS.

Роналдо разкритикува случващото се на трансферния пазар

Кристиано Роналдо се изказа критично относно трансферния пазар и какви големи суми се харчат в днешно време. Според него не е сигурно дали сумите...

"Преживях много прекрасни моменти с националния отбор. Може би, най-голямото удоволствие от това да играя за Португалия изпитах в последните пет години. Не питайте защо, но аз наистина обожавам да защитавам честта на националния отбор. Понякога идвам в Португалия, особено в Лисабон и Мадейра. Това е страна, където бих искал да живея и съм сигурен, че след няколко години ще живея със семейството си в Португалия", категоричен бе нападателят. Наскоро той заяви, че вече няма нужда от пари, но има друг стимул да продължава да играе на високо ниво. Вижте подробности в този материал.

Още по темата

Please select answer!