Неймар назова своите фаворити за "Златната топка"


Неймар назова своите фаворити за "Златната топка"
Снимка: Getty Images/Guliver

4561 0

Нападателят на Пари Сен Жермен и Бразилия Неймар посочи кои според него са играчите, които заслужават да се борят за "Златната топка" в началото на идващата година. Звездата пренебрегна халфа на Реал Мадрид Лука Модрич, който спечели наградите на УЕФА и ФИФА за най-добър играч за изминаващата година.

Неймар, който не получи нито един глас във вота за най-добър играч на ФИФА, не вярва и в шансовете на френския нападател Антоан Гризман да спечели най-ценното индивидуално отличие във футбола. И Гризман, и Модрич постигнаха много през 2018 година - французинът стана световен шампион и спечели Лига Европа и Суперкупата на Европа. Модрич спечели среброто с Хърватия на Мондиала и триумфира с Реал в Шампионска лига.

КАКА СПОДЕЛИ ФАВОРИТИТЕ СИ ЗА "ЗЛАТНАТА ТОПКА" И НЕ СА МЕСИ И РОНАЛДО

"Да посоча фамилиите на тримата финалисти? Аз бих избрал Кристиано Роналдо, Меси и Мбапе", заяви бразилецът, цитиран от ESPN. Както е известно, Мбапе е съотборник на Неймар в ПСЖ, а с Меси са приятели от престоя на бразилеца в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички