Иско: Модрич заслужава "Златната топка"


Иско: Модрич заслужава "Златната топка"
Снимка: Gulliver/GettyImages

1310 0

Атакуващият полузащитник на Реал Мадрид Иско похвали съотборника си Лука Модрич след първия мач за сезона в Шампионска лига. Реал Мадрид се наложи над Рома с 3:0 на "Сантяго Бернабеу", а Иско отбеляза първия гол в срещата с чудесно изпълнение от пряк свободен удар.

Хърватинът е сред претендентите за "Златната топка" за 2018 година и според Иско той заслужава да бъде удостоен с наградата. "Ние вече знаем на какво е способен Модрич - той е отличен играч. Надявам се всички да достигнем неговото ниво. Мисля, че той заслужава "Златната топка", тъй като е уникален играч за нас и Хърватия", заяви испанецът.

Иско е доволен от представянето на отбора си в домакинството на Рома. "Доволен съм от резултата и играта, въпреки че можеше да вкараме повече голове. Трябва да продължим да прогресираме. Представихме се добре, но можеше да контролираме още по-добре играта. Въпреки това сме на правилния път. Умея да изпълнявам свободни удари и Рамос ми даде възможност. Радвам се от гола и от трите точки", заяви халфът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички