Меси защити Роналдо за отсъствието му на галавечерта в Париж


Меси защити Роналдо за отсъствието му на галавечерта в Париж
Снимка: Getty Images/Gulliver

6921 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси, който спечели снощи шестата "Златна топка" в кариерата си, коментира отсъствието на Кристиано Роналдо от церемонията по награждаването. Португалецът бе класиран на трето място в анктетата на "Франс Футбол, като изостана с повече от 200 точки от големия си конкурент.

Това е втора поредна галавечер за "Златната топка", която нападателят на Ювентус пропуска. Той не беше сред присъстващите и на церемонията за 2018 година, когато победител стана бившият му съотборник в Реал Мадрид Лука Модрич.

"Той не е тук, защото не можеше да бъде тук. Не е нужно да се изкривява въпросът. Насладихме се на чудесна церемония", заяви кратко по въпроса суперзвездата. Както е известно, той стана първият футболист в историята, спечелил 6 пъти "Златната топка". Легендата на Барселона Христо Стоичков обаче не бе така дипломатичен. Той разкритикува португалеца за неявяването му в Париж. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички