Меси коментира втория пореден мач без победа за Аржентина в Копа Америка


Меси коментира втория пореден мач без победа за Аржентина в Копа Америка
Снимка: Getty Images/Guliver

5151 0

Отборът на Аржентина не успя да запише победа и от втория си опит в тазгодишното издание на Копа Америка. След загубата от Колумбия на старта, тази нощ момчетата на Лионел Скалони стигнаха само до 1:1 с Парагвай.

Капитанът на "албиселесте" Лионел Меси бе видимо разочарован след втория пореден мач без победа за него и съотборниците му. 

"Малко е стряскащо, че не можем да стигнем до победа във втори пореден мач. Знаехме, че мачът няма да е лесен. Опитваме още да намерим най-добрия състав, който да играе и да даде нужните резултати. Съставът на Аржентина сега е наранен, тъй като още няма победа.

Знаехме, че днешният мач е важен за нас и че трябва да спечелим последната среща от групата, за да продължим напред. Знаем, че ще играем като за животите си. Ще е лудост, ако не можем да преминем групите, след като три тима продължават напред. Нямам съмнение в това", коментира капитанът.

След първия мач на Аржентина пък Лионел Скалони даде меко казано шокиращо оправдание за поражението. Какво беше то може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички