Лионел Меси бележи, но Аржентина отново разочарова


Лионел Меси бележи, но Аржентина отново разочарова
Снимка: Getty Images/Guliver

2065 0

Отборът на Аржентина допусна нова грешна стъпка на Копа Америка 2019, след като стигна само до равенство 1:1 в двубоя си с Парагвай във втория си мач от група В на надпреварата.

В първия си мач от турнира Лионел Меси и компания загубиха от Колумбия, а тази нощ те се нуждаеха от задължителна победа над Парагвай, но не успяха да стигнат до нея. На „Естадио Минейрао“ парагвайците поведоха в резултата в 37-та минута чрез Ричард Санчес, а в 57-та минута Меси изравни от дузпа.

Пет минути по-късно възпитаниците на Едуардо Берицо имаха нов шанс да излязат напред, но Дерлис Гонсалес изпусна дузпа и в крайна сметка двубоят завърши при резултат 1:1.

В другия мач от групата Колумбия стигна до минимален успех над Катар с 1:0, благодарение на късен гол на централния нападател Дуван Сапата. По този начин Колумбия вече има шест точки и си осигури първото място в групата, а за момента на втора позиция е Парагвай с две точки. Катар и Аржентина имат по една точка в актива си и запазват шансове да продължат напред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички