Как Алисон си взе поука и този път не позволи Меси да му отбележи от пряк свободен удар (ВИДЕО)


Как Алисон си взе поука и този път не позволи Меси да му отбележи от пряк свободен удар (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

5828 0

Отборът на Бразилия се класира за финала на домашната Копа Америка. Домакините се наложиха в 1/2-финалите над големия си съперник Аржентина с 2:0 и така ще спорят за златните медали. Те очакват своя съперник, който ще бъде излъчен от другата двойка 1/2-финалисти - Перу - Чили.

Вратарят на "селесао" Алисон Бекер продължава с чудесните си изяви на вратата на тима. Той вече има 9 поредни мача във всички турнири без допуснат гол, като серията му стартира в 1/2-финалния реванш от Шампионска лига между Ливърпул и Барселона. Тогава мърсисайдци постигнаха уникална победа с 4:0, за да отстранят каталунците след 3:0 в първата среща, а в последствие момчетата на Юрген Клоп спечелиха турнира.

Точно първата битка между Барса и Ливърпул ни кара да обърнем внимание на съперничеството между Алисон Бекер и Лионел Меси. В срещата на "Камп Ноу" аржентинският магьосник скъса мрежата на "червените" с уникален удар от пряксвободен удар. Тогава бразилският страж бе нападнат за това, че не е построил добре стената си, а освен това и ударът на Ла Пулга бе великолепен.

Именно подобно изпълнение имаше и във вчерашния ден. Топката бе поставена малко по-близко до ъгъла на наказателното поле в сравнение с битката на "Камп Ноу". Този път Алисон показа, че "си е взел поука", построи стената по отличен начин, а и сякаш бе напълно готов за това, което ще последва и не се наложи да боксира топката, а просто бе там предварително, за да я улови с лекота.

Арежентинските медии пък споделиха, че цяла нощ играчите им са били тормозени от бразилските фенове. Подлите номера, които не оставиха Меси и компания да спят може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички