Ибрахимович постави играч над Меси и Роналдо


Ибрахимович постави играч над Меси и Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

3051 0

Златан Ибрахимович винаги е говорил без грам притеснение за последствията от думите му. В резултат на това често негови изказвания са обикаляли медийните пространства с дни наред. След като съвсем скоро заяви, че истинският Роналдо е бразилският (по начин, по който да жегне Кристиано), сега постави съвременен играч над двамата големи в последните години - Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

"Той е най-впечатляващият играч в момента (Килиан Мбапе). Той е човекът, който прави разликата. Той все още е млад, надяваме се да продължи да се труди здраво. Въпреки възрастта му - вече е звезда. Надявам се да поддържа "глада" си и да не спре любовта му към футбола, за да продължи да се развива и да постига неща. За да се случи, трябва да се задържи спокоен, което е трудно" - заяви Ибрахимович.

От известно време се твърди, че Милан е изключително близо до това да привлече бившия играч на Барселона, Манчестър Юнайтед, Аякс, Ювентус, Интер, ПСЖ и редица други европейски грандове. Все пак, ако "росонерите" не успеят да осъществят подобен трансфер, те ще се насочат към друг таран. Вижте за кого става въпрос - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички