Футболната програма за тази седмица е просто впечатляваща


Футболната програма за тази седмица е просто впечатляваща

3488 0

През тази седмица най-популярният спорт - футболът, ще ощастливи всичките си фенове по света. Причина за това е, че най-големите отбори в най-интересните турнири ще се изправят един срещу друг, като зрелището е просто гарантирано.

Още от понеделник се започва с любопитните мачове, като Челси посреща Манчестър Юнайтед в най-интересния мач от 5-я кръг на ФА Къп. След това идва "тежката артилерия" във вторник вечер, когато Ливърпул посреща Байерн Мюнхен, а Лион - Барселона в 1/8-финалите на Шампионска лига.

Турнирът на богатите продължава и в сряда, когато Кристиано Роналдо ще се завърне в Мадрид при двубоя между Атлетико и Ювентус. В другата среща Шалке приема Манчестър Сити. В четвъртък е време за Лига Европа, като ще можем да се насладим на интересни мачове, които Арсенал и Челси със сигурност ще ни предложат.

В петък следва "затишие пред буря" с два мача от Висшата лига - лондонското дерби между Уест Хям и Фулъм, както и срещата Кардиф - Уотфорд. В събота ще можем да проследим срещата между Севиля и Барселона, а в неделя в Англия става страшно.

ТРАНСФЕРЪТ НА АЗАР В РЕАЛ МАДРИД ЗАВИСИ ОТ НЕЙМАР

Шампионът на Англия Манчестър Сити ще се изправи срещу Челси във финала за Карабао Къп на "Уембли", като лондончани ще трябва да се реваншират на феновете си след срамното 0:6 от същия съперник по-рано този месец в първенството. По същото време на "Олд Трафорд" ще стане "горещо", като Манчестър Юнайтед посреща най-големия си съперник и лидер във Висшата лига Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички