Бербатов сподели кой измежду Роналдо и Меси трябва да печели наградите


Бербатов сподели кой измежду Роналдо и Меси трябва да печели наградите
Снимка: БГНЕС

3524 0

Един от най-талантливите български спортисти за всички времена - Димитър Бербатов, засипа със суперлативи двете най-големи звезди на съвременния футбол - Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Той сподели, че двамата заслужават да си разделят всички индивидуални награди всяка година.

"Роналдо срещу Меси? Как може да ги разделяте? Мисля, че трябва да получат своите награди, дайте им ги и на двамата. По всяко време, всеки път. Не можеш да кажеш, че единият е по-добър от другия. Роналдо иска всички тези награди, защото е толкова амбициозен. Той отчаяно желае да подобри този рекорд, а след това и онзи. Меси не го показва, но, вероятно, когато е вкъщи, си мисли как да разруши всички. Когато си добър, знаеш, че си добър, защо да те е срам от това?" - сподели Бербатов.

"Изпитвам огромно уважение към Роналдо и неговото дълголетие във футбола. Той е на 34! Той играе за Ювентус и е водещата фигура, а преди това е играл в Англия и Испания, а сега - Италия. Във всяко първенство се справя невероятно добре. Вижте му физиката, как се подготвя. Той има всичко необходимо, за да остане млад завинаги. Може да се задържи млад в своята душа" - завърши бившият играч на Манчестър Юнайтед.

Междувременно, стана ясно, че Димитър Бербатов отново ще се завърне на футболния терен, въпреки че съвсем скоро официално обяви края на кариерата си. Това ще се случи в демонстративен мач. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички