Димитър Бербатов се завръща отново на терена

Димитър Бербатов прекрати кариерата си преди няколко седмици, но отново ще се завърне на терена, макар и само за демонстративен мач. Той  ще вземе участие в минитурнир в далечен Сингапур на 16 ноември, който ще се проведе на местния Национален стадион. Бившият нападател ще участва в надпреварата, която се нарича "Битката на Червените" и всъщност е тристранен турнир.

"Наистина още изгарям от желание да играя футбол и нямам търпение най-после да се появя на терена, макар и в такъв двубой. Надявам се да направим достатъчно добро шоу за публиката и да вкарам няколко гола", заяви Бербатов пред сайта на организаторите.

Бербатов доволен от победата на Берое срещу ЦСКА (СНИМКА)

Един от най-качествените български футболисти за всички времена - Димитър Бербатов, е наблюдавал срещата от родния елит между Берое и ЦСКА. Припо...

В него ще участват ветерани на Манчестър Юнайтед и Ливърпул, както и националният отбор на Сингапур. Освен Бербо, от страна на "червените дяволи" ще се появят имена като Теди Шерингам, Уес Браун и Кийт Гилеспи, а от страна на мърсисайдци ще са Йежи Дудек, Дитмар Хаман, Джон Арне Рийзе, Луис Гарсия, Владимир Шмицер и др.

А какъв съвет относно Солскяер даде Димитър Бербатов на клубното ръководство вижте в този материал.

 

 

Още по темата

Please select answer!