Байерн получи отказ от един от фаворитите за треньорския пост


Байерн получи отказ от един от фаворитите за треньорския пост
Снимка: Getty Images/Gulliver

1852 0

Един от фаворитите за овакантения треньорски пост в Байерн Мюнхен отхвърли възможността да поеме баварския гранд. Става въпрос за наставника на Аякс Ерик тен Хаг, който в последните часове е усилено спряган за наследник на уволнения Нико Ковач.

Ерик тен Хаг бе повече от категоричен, че той има договор с Аякс и не смята да напуска холандския гранд преди изтичането на сезон 2019/20. Специалистът обаче не скри, че все още Байерн е на сърцето ми, но за момента няма как да поеме немския тим.

“Връзката ми с отбора на Аякс е силна и мога да уверя, че ще съм тук през целия сезон. Байерн е фантастичен клуб, в който работих с удоволствие, в който се чувствах много добре и който все още е на сърцето ми", започна Тен Хаг.

"Но сега съм в Аякс. Не съм мечтател - фокусирал съм се само върху работата си тук и това е важното в случая. Живея ден за ден и затова мисля само за отбора си", добави още наставникът на Аякс, който изведе своя отбор до полуфиналите в Шампионска лига през миналия сезон.

Междувременно от Sky Sports информираха, че Байерн вече е установил контакт с Ерик тен Хаг (повече по темата четете тук).


 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички