Агуеро: Бих давал "Златната топка" всяка година на Меси


Агуеро: Бих давал "Златната топка" всяка година на Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

4131 0

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро заяви, че много медии са изтълкували неправилно негово изказване относно "Златната топка". В някои медии се появиха цитати на аржентинеца, че според него най-престижното индивидуално отличие във футбола трябва да получи футболист, играл във финала на Шампионска лига. Агуеро използва своя профил в Туитър, за да опровергае тези думи и да изясни реалната си позиция относно кавалера на "Златната топка".

"Не обичам да обяснявам свои изказвания, но когато ми приписват неща, които не съм казал, трябва да го направя. Аз бих давал винаги "Златната топка" на Меси, докато продължава да играе. Особено ако играе така, както през този сезон.

Попитаха ме дали трябва аз да получа наградата тази година. Отговорих, че за това трябваше да стигна до финала в Шампионска лига. Няма накъде по-ясно да се изкажа. Никакви други тълкувания не трябва да има", написа Агуеро в Туитър. А какви според Жозе Моуриньо са шансовете на Кристиано Роналдо да вземе отличието за 2019 година вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички