40-годишният Пепе не мисли за отказване, подписа нов договор с Порто


40-годишният Пепе не мисли за отказване, подписа нов договор с Порто
Снимка: Getty Images

1466 0

Бившият защитник на Реал Мадрид Пепе продължава да показва, че няма невъзможни неща за него. На 40 години той поднови договора си с Порто, като се е съгласил да остане още един сезон при "драконите".

Пепе не мисли за отказване

Пепе ще навърши 41 години в началото на 2024 г. и продължава да намеква, че ще продължи да играе както за клуба, така и за страната Той изигра  ключова роля за Португалия на Световното първенство през 2022 г. в Катар. 

Освен това се превърна в третия най-възрастен полеви футболист в историята на световните първенства, след като стартира като титуляр при победата над Уругвай с 2:0.

Това е втори престой за Пепе в Порто. В този период той спечели цели 12 трофея, като в четири случая той ликува с титлата в Португалия. С екипа на Реал Мадрид пък Пепе спечели на три пъти Шампионска лига. Въпреки че е на 40 години, бранителят показа, че нравът не се мени и хитринките му на терена нямат край.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички