32-годишният Хамес Родригес си намери нов клуб, напуска Европа


32-годишният Хамес Родригес си намери нов клуб, напуска Европа
Снимка: Getty Images

1545 0

32-годишният колумбиец Хамес Родригес ще продължи кариерата си в бразилския Сао Пауло, обяви спортният журналист Фабрицио Романо!

Той маркира публикацията в социалните мрежи с марковата си фраза "Here we go", която е сигурен знак, че сделката ще бъде осъществена.

Родригес вече е постигнал договорка с отбора за личните си условия и остава да бъдат изчистени дребни детайли, преди новината да бъде обявена официално. Атакуващият полузащитник ще се присъедини към шестия в бразилския елит като 'свободен агент'.

За последно Хамес бе част от Олимпиакос, но напусна Гърция в средата на април 2023-та година. Преди това е носил екипите на Порто, Монако, Байерн Мюнхен, Реал Мадрид, Евертън и други клубове.

В цялата си кариера до момента той се е отчел със 120 гола и 147 асистенции в общо 453 мача във всички турнири. За националния отбор на Колумбия има 90 срещи с 26 попадения и 25 голови паса.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - След неуспешния период в Севиля, Иско си намери нов отбор в Ла Лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички