Звездите на Реал Мадрид се сбогуваха с Каземиро: Ти беше най-добрият бодигард в света!


Звездите на Реал Мадрид се сбогуваха с Каземиро: Ти беше най-добрият бодигард в света!
Снимка: Getty Images

4210 0

Каземиро бе сред лидерите на Реал Мадрид и любимците в съблекалнята на „Сантиаго Бернабеу“. Той бе много добър приятел с партньорите си в средата на терена Тони Кроос и Лука Модрич, които му написаха писма след трансфера в Манчестър Юнайтед.

" С теб, скъпи мой Казе, беше невъзможно да не се изпотя във всяка ситуация, защото ти не ни оставяше да се отпуснем дори в турската баня. Едва ли не винаги имаш велоаргометър или тежести. Предупреждение за новите ти съотборници. Даваш на хората да лежат, само когато правят коремни преси. Ще ми липсваш. Като професионалист, като топ играч, като боец, който ме спаси няколко пъти, но преди всичко като добър човек. Написахме история, човече. Спортните ни пътища се разделят, но приятелството остава. Желая ти всичко най-добро“, написа Кроос.

 

" Мили Казе, още помня дебюта ти за нашия клуб... колко нервен беше. Помолих те да си спокоен. Сега виждам какво си постигнал и какво се е получило. Това беше и моят първи сезон. Никой от нас не можеше да си представи какво ни очаква. Стана истински лидер. Винаги беше зад съотборниците си и ще го помним. Ще запомня всички моменти на Владебебас и най-вече шегите, защото винаги беше в добро настроение. Беше най-добрият бодигард в света. Ще ми липсваш, но ти желая всичко най-добро“, бе посланието на Модрич.

Ето какво написаха и останалата част от звездите на Реал за Каземиро:

Тибо Куртоа: Късмет, Бобао, ще ни липсваш

Карим Бензема: Казе! Браво и благодаря за всичко

Винисиус: Няма какво да кажа за теб, благодаря. Всеки отбор има нужда от Каземиро. Легенда!

Всички футболисти на „кралския“ клуб написаха по нещо за Каземиро след трансфера му в Манчестър Юнайтед, като очевидно те се разделят с много топли чувства с бразилеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички