Звезда на Реал Мадрид разкри как се справя с критиките


Звезда на Реал Мадрид разкри как се справя с критиките
Снимка: Getty Images/Guliver

5091 0

Звездата на Реал Мадрид - Марсело, говори за моментното състояние на отбора, както и за критиките, които получи през изминалия сезон. Бразилецът не бе никак убедителен миналата кампания, но заяви, че е свикнал да живее с напрежението.

"Критиките през миналия сезон са само част от всички, които съм виждал от първия ми ден тук. Научил съм се да живея с това. Критиките не ме притесняват. Гледам на тях с чувство за хумор и се опитвам да не се оставя да ми влияят. Ако не се справям добре, трябва да продължавам да работя и да ставам по-добър. Така ще е до последния ми ден тук."

"Откакто съм в Мадрид, клубът ме е научил, че борбата е за всички възможни титли. Тази година няма да е по-различно. Отново ще се борим за всичко: за Ла Лига, за Шампионска лига и за Купата на Краля", заяви бранителят. На въпроса дали са нужни още нови попълнения Марсело отговори: "Не, имаме добър отбор. Трудно е, но ако сме фокусирани, можем да спечелим всичко."

Преди началото на сезона пък треньорът Зинедин Зидан обяви какви са целите пред отбора за този сезон. Повече по темата може да откриете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички