Звезда на Реал Мадрид обръща гръб на "лос бланкос", мечтае за Висшата лига


Звезда на Реал Мадрид обръща гръб на "лос бланкос", мечтае за Висшата лига
Снимка: Getty Images

11201 0

В Реал Мадрид се страхуват, че звездата на тима - Марко Асенсио, вече има споразумение с гиганта от Висшата лига Нюкасъл, поради което той отлага удължаването на договора си на "Бернабеу". Информацията идва от испанското издание "El Nacional", което спекулира, че испанецът може да напусне като свободен агент това лято.

Изданието съобщава още, че мениджърът на мадридчани - Карло Анчелоти, цени приноса на Асенсио и в "лос бланкос" са готови да удължат престоя му и след юни 2023 година, но играчът все още не се е съгласил на нов контракт в испанската столица.

Президентът на Реал - Флорентино Перес, също вярва, че Асенсио се е разбрал със "свраките". Източник на "El Nacional" е съобщил, че босът на "белите" е на мнението, че неговият агент - Жорже Мендеш, който има отлични връзки на Острова е стигнал до споразумение с Нюкасъл.

Джордитата обаче не бързат за никъде. Те действат бавно и внимателно. Съобщава се, че въпреки възможностите си те искат да привлекат Асенсио, без да се налага да плащат за услугите му, тъй като той може да донесе много опит в състава на Еди Хау.

Как се чувства Асенсио в Реал?

Асенсио се присъедини към Реал Мадрид от Майорка за 3,9 милиона евро през 2015 година. Испанецът вкара впечатляващи голове и направи запомнящи се изяви, но все още не е затвърдил мястото си като редовен играч. Карло Анчелоти го използва на ротационен принцип през този сезон, което според редица източници оставя играча недоволен.

Преди "Ел Класико": Три звезди на Барселона няма да играят срешу Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички