Реал Мадрид бие Ливърпул и извън терена: Отмъква трансферна цел на Клоп


Реал Мадрид бие Ливърпул и извън терена: Отмъква трансферна цел на Клоп
Снимка: Getty Images

9816 0

Реал Мадрид е напът да "набори" Ливърпул за пореден път, но този път извън очертанията на футболния терен. Мадридчани ще се опитат да отмъкнат млад талант, който е силно свързван с преминаване на "Анфийлд", твърди "Record Portugal".

Според изданието става дума за централния защитник на Бенфика - Антонио Силва. Реал Мадрид иска да подсили защитата си през лятото, тъй като договорът на Начо изтича. Бъдещето на Ферланд Менди също е несигурно и Дейвид Алаба може да заеме мястото на левия бек, ако Менди напусне.

Ливърпул пък изглежда доста уязвим в защита този сезон, допускайки 28 гола в 23 мача от Висшата лига. Твърди се, че управата на "Анфийлд" ще проучи пазара през лятото, за да си осигури нов защитник като едно от имената в нейния списък е именно младия Антонио Силва.

Фурорът, който Силва създаде

Силва е най-новият продукт, излязъл от богатата на таланти младежка академия на Бенфика. Силва записа 32 мача за португалския клуб този сезон и дори отбеляза три гола. 19-годишният талант също така игра за Португалия по време на Световното първенство по футбол през 2022 година в Катар. Той се появи срещу Южна Корея в последния мач от групата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Основен играч на Реал отказал на Ювентус заради мадридчани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички