Звезда на Барселона стори възможно най-голямата глупост преди "Ел Класико" (ВИДЕО)


Звезда на Барселона стори възможно най-голямата глупост преди "Ел Класико" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

4562 0

Звездата на Барселона Усман Дембеле направи възможно най-голямата глупост, която може да му коства участие в "Ел Класико". Нападателят получи директен червен картон заради реплика при разгромната победа над Севиля в Ла Лига.

Двубоят вървеше към своя край с четири гола преднина за каталунците, когато Роналд Араухо получи червен картон за нарушение. Последва необмислена постъпка на Дембеле, който репликира съдията. Главният арбитър на срещата не се поколеба и извади червения картон, за да изгони втори играч на "блаугранас" в рамките на минута.

С тази своя проява Дембеле рискува да пропусне дербито с Реал Мадрид след два кръга, ако бъде наказан за два двубоя. Той със сигурност ще пропусне гостуването на Ейбар. Преди да бъде изгонен срещу Севиля, Дембеле успя да запише името си и сред голмайсторите в 35-ата минута.

Междувременно се появиха информации, че Барселона може и да се раздели с новата си звезда Антоан Гризман заради отношенията между него и Лионел Меси (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички