Зинедин Зидан: Това е най-добрият ни мач след моето завръщане


Зинедин Зидан: Това е най-добрият ни мач след моето завръщане
Снимка: Getty Images/Guliver

1683 0

След победата на Реал Мадрид над Севиля с 0:1 вчера Зинедин Зидан заяви, че това е най-доброто представяне на футболистите му от март месец насам, когато французинът се завърна начело на "белите". Петият гол в пет мача на Карим Бензема изкачи "Лос бланкос" на първа позиция в Ла Лига, а френският мениджър бе доволен от позитивния резултат след тежката загуба срещу ПСЖ в средата на седмицата.

На пресконференция Зинедин Зидан заяви: " Първо искам да кажа, че съм много щастлив. Играхме много добре през всичките 90 минути, а на този стадион винаги е трудно. Искам да поздравя играчите. Щастлив съм за тях, защото това беше резултат от колективната им игра", сподели мениджърът. След това Зидан определи това за най-добрия двубой на Реал след завръщането му на Бернабеу: "Това е най-добрият ни мач от моето завръщане през месец март. Всеки един от играчите на терена допринесе за победата. Имахме трудни моменти по време на срещата, но футболистите се справиха. На този стадион и при тази атмосфера, трябва да бъдем на високо ниво през целия мач", разкри французинът.

Зинедин Зидан коментира и формата на Карим Бензема. Френският нападател отбеляза петия си гол в пет срещи и се намира на първа позиция при голмайсторите в първенството: "Той ни донесе победата, но всички играчи допринесоха за нея. Защитавахме се добре и изиграхме двубоя на много високо ниво тактически. Еден Азар, Гарет Бейл и Хамес Родригес също се представиха много добре. Знаем, че можем да създаваме положения, но ключът към успеха днес беше представянето ни в защита. Точно те тримата дадоха всичко от себе си в защитен план. В трудни мачове като днешния всеки трябва да го прави", завърши мениджърът на Реал Мадрид. В последните дни се появи интересна информация около трансфера на бившата звезда на "белите". Повече по темата прочетете тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички