Зинедин Зидан "рестартира" Хамес заради спомен от детството


Зинедин Зидан "рестартира" Хамес заради спомен от детството

1620 0

Героят от детството на Хамес е играчът с номер 5 на Белите – Зинедин Зидан.

Именно заради настоящият треньор на Реал колумбиецът става фен на Реал Мадрид. Хамес е само на 10 години, живее в Кукута, когато Зизу прави митичният си удар в Глазгоу. 14 години по-късно колумбиецът е играч на Реал Мадрид и играе в Шампионска лига, което е негова сбъдната мечта. Той ще започне като титуляр срещу Рома, което ще бъде неговият втори старт в този турнир през сезона.

Заради травми и лоша връзка с Бенитес, Хамес е участвал само шестдесет и четири минути срещу Малмьо. Той пропусна първите четири мача поради контузия, а в Украйна срещу Шахтьор остана на пейката 90 минути, което бе решение на треньора. След тази вечер отношенията между Хамес и Бенитес окончателно се разрушиха.

През миналия сезон колумбиецът е пробягал средно повече от 10 км на мач в Шампионска лига. Какво по-добро място от предстоящия мач в Рим, за да може Хамес да покаже на какво е способен и да си върне недосегаемия статус. Той е играл 10 мача от Шампионската лига с Реал Мадрид, но е вкарал само един гол – на Базел. От тогава е минало повече от година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички