Зинедин Зидан: През 2017 година станахме шампиони в последния кръг!


Зинедин Зидан: През 2017 година станахме шампиони в последния кръг!
Снимка: Getty Images/Guliver

1181 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан даде ясно да се разбере, че отборът му няма да се фокусира върху съдиите в последните си три мача от сезона.

В Испания имаше много дискусии за драмата на дузпите, която се случи по време на равенството на Реал Мадрид 2:2 у дома срещу Севиля миналия уикенд, но французинът вместо това иска да се съсредоточи върху футбола:

"Вече не искам да говоря за това. Имам вяра във футбола и всеки си върши работата. Няма да казвам нищо друго, защото ако кажа нещо, ще се вдигне шум... Искаме да си свършим работата", каза Зидан по време на пресконференцията преди гостуването на Гранада утре (13.05.)!

През последните седмици много се говори за това, че Зидан евентуално ще напусне Реал Мадрид в края на сезона, а 48-годишният наставник на два пъти беше питан за бъдещето си:

"Не мисля за бъдещето, а само за трите мача!", отговори той.

Реал Мадрид успя да се задържи в надпреварата за титлата, въпреки че има близо 60 контузени играчи през този сезон, а френският треньор иска неговият отбор да продължи да се бори до края.

"Можем да спечелим или загубим Ла Лига. Най-важното е да дадем всичко във всеки мач. Правили сме го вече. Сезонът е много дълъг и има добри и лоши моменти. Няма да кажа, че беше лош сезон!", каза Зизу и продължи:

"Когато спечелихме Ла Лига през 2017 година беше феноменален сезон, но ние станахме шампиони в последния мач. Най-важното е да дадем всичко, не можем да контролираме останалите, а само това, което ние можем да направим"

"Моите играчи мислят само за трите останали мача и аз съм щастлив от това", завърши Зинедин Зидан.

Реал Мадрид гостува на Гранада утре (13.05.) от 23:00ч. българско време в мач от 36-ия кръг на испанската Ла Лига!!!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички