Зинедин Зидан посочи как Реал Мадрид ще се върне към печеленето на трофеи


Зинедин Зидан посочи как Реал Мадрид ще се върне към печеленето на трофеи
Снимка: Getty Images/Guliver

3566 0

Наставникът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, заяви, че вярва в своя отбор преди финала срещу Атлетико (Мадрид) за Суперкупата на Испания. Двата тима ще се изправят един срещу друг в неделя, от 20 часа българско време.

"Нищо не се е променило. Дошли сме тук, за да спечелим и се радваме, че сме на финал, както и от доброто ни представяне. Няма да ви кажа кои играчи ще пусна, но схемата не е най-важното нещо. Важно е как ще си свършим работата", заяви Зидан на пресконеференцията.

"Всеки двубой е различен, имаме както победи, така и загуби срещу Атлетико. Утре ще бъде напълно различен двубой. Атлетико е отбор, който винаги показва, че е силен. Защитават се добре, но и атакуват опасно. И Атлетико, и Барселона са силни, така че винаги трябва да сме нащрек", допълни още специалистът за съперника.

"Винаги има трудни моменти за отборите, най-вече, когато са печелили много играчите. За да се върнат в позиция, в печелене на трофеи - всичко е до много работа и търпение. Искаме да дадем нещо на феновете ни, което ще ги зарадва. Няма тайни формули. Аз вярвам на моя отбор, имаме най-добрите играчи. Просто трябва да го покажат - това е ключът".

На въпрос дали се чувства по-добър треньор след трите спечелени трофея в Шампионска лига: "Да, мисля, че съм по-добър и се развих. В живота също, като човек. Учиш се от различни ситуации и хората около себе си. Старая се да слушам тези около мен, важно е да има развитие". А какъв феноменален рекорд записа Реал преди броени дни - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички